Viktigt välja rätt bågar till glasögonen

När man bär glasögon så är det viktigt att ha rätt sorts bågar tycker jag. Det ska vara en form på dem som passar ansiktet. Det är stor skillnad på bågar och bågar! Det finns ju olika former och sen är det olika med bågarna, om det är halvbåge eller hel båge och så vidare. Ett hett tips jag har är att köpa glasögon hos Extra Optical. Dels har de billiga glasögon, men dessutom kan du låna hem glasögon, fyra par och det i fyra dagar. Det är ju bra att kunna testa dem hemma i lugn och ro innan du bestämmer dig.

Få reda på styrka hos din optiker

För att köpa glasögon online är det bra att veta vad för styrka det ska vara på dina glasögon. Du kan göra ditt syntest hos din lokala optiker, sedan be om ditt synrecept. Det står dig nämligen fritt att köpa dina glasögon var du vill. Det är inte ett måste att handla dem på samma ställe där du gör ditt synstest. 

Välj ut dina glasögon 

En viktig sak när man har glasögon dagligen är att de inte ska sticka ut allt för mycket. Det är bra om de går att matcha till alla sorters kläder och accessoarer. Du som vill satsa på superfräcka glasögon i grälla färger, spara det till solglasögonen. Även dessa kan du köpa på nätet om du vill. 

18 Mar 2019