Inte fel med ett löpband hemma

Ibland är det ju ett väder ute som man absolut inte vill ut och springa i, men man vill ändå inte missa sin löptur. Då kan det vara smart att köpa hem ett löpband. Det så att man ändå kan ta löpturer, fast hemma! Det kan vara rätt smart att läsa ett test av löpband för att se vilken av dem alla som passar just dig. 

Det kan vara bra att veta vad det är du ska titta efter då du ska jämföra, så att du får ett löpband som passar dig och dina behov.

Bra saker att fundera på inför köpet

Det finns som sagt en del saker att fundera på. Var ska ditt löpband stå? Det avgör ju lite vad det är för storlek på löpbandet du ska välja. Sedan väger de ju även olika. Ska det gå att flytta den lätt eller ska den stå där du väl ställt den?

En annan sak att kolla på, det är löpbandets maxhastighet samt vad det är för underlag och löpyta. Det är ju bra om det går att ställa in det på olika sätt med så att du kan få olika motstånd, uppför med mera.

Kolla även vad det är för motorkapacitet samt om det finns träningsprogram i den som du kan använda dig av. 

Det kan vara bra som sagt att läsa ett test av löpband för att se vad de har för funktioner med mera. Det gör det enklare att hitta det löpband du vill ha.

26 Sep 2022