Tips på skönhetsvård för alla

Visst kan man sitta hemma på kammaren och fixa sina egna naglar, men att göra det hos en specialist är helt underbart. Man kan naturligtvis också välja att vaxa sina ben på egen hand, men att låta någon annan göra det är en ren befrielse. Samma sak med sminkningen, det är roligare att gå till någon som vet vad de sysslar med och gör det helt perfekt. Jag gillar själv att besöka olika salonger då och då, och tänkte dela med mig lite av vad jag hittat på nätet. 

Västkusten

För dig som vill fixa naglarna i Göteborg, så finns det ett flertal olika salonger som kan göra detta. Du kan få hjälp med lösnaglar av hög kvalitet, målning av dina egna naglar och också vanlig manikyr om du hellre vill det. Boka snabbt och lätt på Timecenter.se. 

Södra Skåne

Malmöbor, eller ni som inte har allt för långt dit, kan boka in vaxning i Malmö. Få bort alla hårstrån som du inte vill ha kvar med hjälp av vaxning. Det blir alltid ett bra resultat som håller länge, och du slipper så skärsår. 

Övriga landet

Timecenter.se är en smart sida där du kan söka efter skönhetsvård över hela landet. Du ser direkt vilka salonger som erbjuder det du vill ha, och kan också boka in dig på lediga tider direkt. Du kan alltså få massage i Stockholm, förlänga ögonfransarna i Enköping eller hitta en bra frisör i Umeå. Allt på samma sida. Det är jättefiffigt och jag kan absolut rekommendera sidan för alla. 

9 Apr 2019