Klippa sig, eller inte – var frågan!

Jag har hår som är ganska så långt, det är mest i vägen nu för tiden, eller ja det känns så. Jag har det sällan utsläppt, utan det blir mycket flätor, både en, två eller flera så väl som tofsar. Det är enklast så. Dock har jag mer och mer börjat att fundera på att klippa mig. Antingen klippa det till en halvlång frisyr, eller så kapar jag allt och kör kort!

Vilken frisyr ska man välja?

Om man kollar runt på nätet så finns det en massa tips på hur man bör klippa sig efter hur ens ansikte ser ut. Man ska alltså ta hänsyn till ansiktsformen. Jag har inte koll på vad jag har för typ av form på mitt ansikte, det kanske är bättre att rådfråga en Stockholm frisör, vad man passar bäst i? En frisör i Stockholm borde ju ha koll på vad personer bör passa i? Sedan, ska man verkligen lyssna på det där med ansiktsform. En del frisyrer kanske man vill testa ändå? Inspiration till olika frisyrer finns det gott om på nätet med, sen har ju frisörer i Stockholm även ofta böcker med moderna frisyrer.

Välja frisör

Det är inte bara att välja frisyr man ska göra, utan även frisör. Det gäller att hitta en duktig Stockholm frisör som kan klippa bra! Vill ju inte komma ut från salongen och se ut som hej kom och hjälp mig. Det kanske är bra att läsa referenser om olika frisörer? Så att man väljer rätt1

14 Nov 2017