I väntans tider

Är du en av alla lyckliga som väntar barn? Det är en fantastisk tid, även om just graviditeten inte är en dans på rosor för alla. Att få barn är en av livets stora händelser och en skarp kursändring - det blir sig aldrig mer likt, men på ett fantastiskt sätt! 

När man väntar barn så är en av de saker många tänker väldigt mycket på barnvagnen som ska köpas. Vissa gillar retrovagnar och skannar Blocket och Tradera efter något coolt, andra väljer något billigt men praktiskt. De senaste åren är det många som valt särskilda märken på barnvagn eftersom dessa vittnar om kvalitet, säkerhet och snygg design. 

Man vill ha en barnvagn som fyller alla praktiska funktioner som man anser vara viktiga - framför allt så ska ens barn sitta och ligga skönt i vagnen och den ska rulla smidigt p gatorna och få plats där man behöver förvara den. Allas liv ser olika ut, därför väljer vi också olika barnvagnar.

Bugaboo för den med många krav

En barnvagn som uppfyller ovanligt många krav är Bugaboo Bee. Det är en liten, smidig barnvagn som går att använda i de flesta miljöer från landsbygd till storstad ochute på resa. Den kan användas av ett nyfött barn såväl som en treåring, flexiblare blir det knappt. Dessutom är Bugaboo Bee känd för att vara en riktigt snygg vagn med stilrent, svart skelett och en färgklick till suflett om man så önskar.

Kolla in Pyret & Snäckans barnvagnar, de har fokus på bland annat Bugaboo!

27 Jun 2016