Ett företag som bryter normen

Länge har debatten kring mode för storvuxna kvinnor pågått, men idag finns ett någorlunda bra utbud av kläder. Medvetna butiker har skapat egna sektioner för dessa kvinnor, så som ”Big is Beutiful”, ”Plus”, ”Generous” och ”XLNT”. Herrbutiker har inte sett samma utveckling, utan där saknas fortfarande motsvarande satsning. Det kan uppfattas som konstigt eftersom mode och kläder inte är exklusivt för kvinnor. Tittar man på dagens samhälle så uppmuntras män att bry sig om sitt utseende och sina kläder. Därför är det extra egendomligt att alla inte ska ha samma chans att köpa de kläder man vill ha. 

Handla stora kläder på nätet

Ett företag som bryter normen är Motley Denim. De säljer bara xl kläder för män och ger därmed alla och envar tillfälle att skapa en personlig stil. På deras hemsida hittar du det mesta i klädväg och accessoarer. Det finns stora skjortor, tröjor, jackor och mycket, mycket mer. Kläderna passar dig som behöver storlekar mellan 2XL-8XL samt jeans i storlekar 40W-70W. Allt i butiken är noggrannt utvalt för att inte falla under kategorin ”tråkiga standardmodeller”. Istället ligger fokus på moderiktiga och snygga kläder, vilket märks då sortimentet emellanåt uppdateras i takt med nya trender. 

Viktigt att tänka på

När man handlar kläder på nätet är det viktigt att ta reda på vad butiken har för policy gällande returer och byten. Att handla utan att först ha provat ett plagg är naturligtvis vanskligt, även om storlekstabeller finns att tillgå. Många personer kan vara mittemellan två storlekar och då blir näthandel mer av en chansning. Vad gäller Motley Denim så har kunden 14 dagars ånngerrätt – naturligtvis under förutsättning att plagget är oanvänt. En god trygghet att falla tillbaka på om något skulle bli fel!

7 Nov 2016