Anlita fotograf för instagrambilder

Instagram är bra då det kan användas av både privatpersoner och företag. Sedan att det nu även kommit detta med att kunna göra Instagram Shopping som det heter, det har gjort att företag nu mer än gärna vill ha bra bilder som visar vad de har att erbjuda. Instagram Shopping gör att företag kan tagga bilder med sina produkter. Om man vill ha bra bilder är det inte fel att anlita en fotograf för bilderna på Instagram. En duktig fotograf hittar ni på Catrinesfoto.se. Där kan ni få hjälp med det mesta som har med fotografering att göra. 

Ta egna fina bilder för Instagram

Självklart kan man även på egen hand ta bilder till sin Instagram. Men hur ska man göra för att få det så bra som möjligt? En bra sak är att gå in på detaljer och ta kort på det du vill visa, inte all omgivning. Sen, ta ett steg tillbaka. Om du är i ett rum och ska föreviga en person eller en sak kan du testa att gå ut ur rummet och få med dörr- eller fönsterkarmen som en ram kring ditt motiv. Sedan är det en bra idé att välja en bra redigeringsapp. 

Sedan är det ju så att övning ger färdighet. Ta kort, om och om igen. Då det är digitalt så går det att radera det du inte är nöjd med. Eller så gör du helt enkelt så att du anlitar en proffs-fotograf!

3 Mar 2019